Címkék

Az új kedvenc: Ro's Argan

http://bellabox.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/256x256/62defc7f46f3fbfc8afcd112227d1181/l/u/lush-cosmetics-ro_s-argan-body-conditioner-1.jpgNapok óta szeretném veletek megosztani az aktuális kedvencemet...bár azt gondolom, hogy ez a szerelem hosszú ideig fog tartani. A termék neve Ro's Argan. 
A használati utasítással ellentétben én nem mosom le, hanem tusolás után, a még nedves bőrömre kenem s hagyom megszáradni. Imádom az illatát! A bőröm csodálatos lesz tőle. Selymes és lágy. S ami tényleg mindent visz, az a fantasztikus rózsa illat, amit még a pizsomám is átvesz.
Mennyei....egészen pici is elegendő az egész testre és olyan mintha parfümöt használtam volna. Nem ragad, ezért nem is értem miért kellene lemosni. Vétek lenne!!!

Az egyetlen "hibája" a terméknek, hogy rettenetesen drága.  Karácsonykor vettem jó pár ajándékcsomagot féláron és az egyikben benne volt ez a gyöngyszem, de elég pici tégely. Nincs 100 ml, így sajnos nem sokáig lesz elég. Valószínűleg karácsonyig várnom kell, hogy pótolhassam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése