Címkék

M.A.C Gold Leaf - Lush Intiutiv

Tavaly beruháztam és vettem egy csomó MAC pigmentet. Nagyon ritkán használom, főleg csak különleges alkalmakra. Szerintem a legszebb szín, amibe elsőre beleszerettem, a Gold Leaf.  Zöld festék, csodás arany csillogással. Viszont nem vagyok vele teljesen megelégedve. Ecsettel viszem fel, vizesen, vagyis sima szemcseppel keverem el, de sokszor lesz hol sötét, hol túl világos, csomós. Ráadásul csípi is a szememet, ha véletlenül beledörzsölöm, vagy amikor lemosom.

A nagy karácsonyi LUSH leárazáskor vettem egy színhangulatok szemfestéket. A pörgetős játék rögtön ezt dobta ki (http://colours.lush.hu/) és persze teljese odáig voltam érte, így fél áron megvettem. Itthon jöttem rá, hogy már van ilyen színű szemfestékem, de nem bántam meg. Előnye, hogy nem kell ecsettel pepecselni, mert egy szivacsos apliktor van a (törhetetlen) üvegben, ráadásul, habár nekem nagyon erősnek tűnt felkenés előtt, a szemhéjon lágy, egyenletes és nem csíp!!!

Amit bánok, hogy nem nagyon van olyan ruhám, amihez ezt használhatnám....és valahogy nem illik a babasétáltatáshoz....az egyetlen program meg, amire mostanában eljutok, az Aldi bevásárlás.

Update: Közben többször használtam a Lush festéket és sajnos egyáltalán nem tartós, sőőőt szinte pillanatok alatt láthatatlanná válik. Kár érte!
http://www.beautezine.com/wp-content/uploads/2012/09/LUSH-Emotional-Brilliance-3934.jpg