Címkék

Rágógumis ajakradír


Pow Wow pattogós ajakradír

 


hamarosan

LET THE GOOD TIMES ROLL arctisztító

Let the good times roll....
Sokak kedvence, igazi karácsonyi, sütis arcradír...és nem, nem tetszik. Tényleg mindenki imádja, de nekem hatalmas csalódás volt. Az illata remek. Engem nem a popcornra emlékeztet, pedig állítólag popcorn illatú parfüm van benne (???). Viszont a hatása...borzasztó!!!Használat után szívem szerint lemarnám a bőröm. Ég, viszket, feszít. Ráadásul az akciók hátránya, hogy 1 hónapom van elhasználni, mert lejár a szavija...Már ajándékoztam a barátnőmnek belőle (aki kipattogott) és szerintem anyun is leteszteljük.

Az új kedvenc: Ro's Argan

http://bellabox.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/256x256/62defc7f46f3fbfc8afcd112227d1181/l/u/lush-cosmetics-ro_s-argan-body-conditioner-1.jpgNapok óta szeretném veletek megosztani az aktuális kedvencemet...bár azt gondolom, hogy ez a szerelem hosszú ideig fog tartani. A termék neve Ro's Argan. 
A használati utasítással ellentétben én nem mosom le, hanem tusolás után, a még nedves bőrömre kenem s hagyom megszáradni. Imádom az illatát! A bőröm csodálatos lesz tőle. Selymes és lágy. S ami tényleg mindent visz, az a fantasztikus rózsa illat, amit még a pizsomám is átvesz.
Mennyei....egészen pici is elegendő az egész testre és olyan mintha parfümöt használtam volna. Nem ragad, ezért nem is értem miért kellene lemosni. Vétek lenne!!!

Az egyetlen "hibája" a terméknek, hogy rettenetesen drága.  Karácsonykor vettem jó pár ajándékcsomagot féláron és az egyikben benne volt ez a gyöngyszem, de elég pici tégely. Nincs 100 ml, így sajnos nem sokáig lesz elég. Valószínűleg karácsonyig várnom kell, hogy pótolhassam.